Snij de sjalotten in 2, doe samen met de look in de mengbeker en hak 5sec/std 5
Snij de chorizo in stukken , voeg toe aan de sjalot hak 10 sec/std 7
Laat stoven 5 min/120°/linksdraaiend snelheid 1
Plaats de vlinder op de messen
Voeg de orzo en bouillon toe, laat garen 13 min/100°/linksdraaiend snelheid 1
Na 13 min controleer je de gaarheid en vochtgehalte, als je ziet dat het mengsel wat te droog is doe er nog 100 gr water bij.
Voeg de courgette en de edameboontjes toe en laat verder garen 5min/90°/linksdraaiend std 1
Bak ondertussen de coquilles
snij de tomaatjes in vier.
Hak de bieslook fijn.
Doe de orzo op het bord garneer met tomaatjes, bieslook en coquilles.
Rasp er wat parmezaanse kaas over .
Ben je klaar voor meer culinaire ontdekkingen? Laat je meenemen op een reis vol smaak en verwennerij! Ontdek een scala aan recepten die speciaal zijn samengesteld om jouw kookvaardigheden te verbreden en je smaakpapillen te verwennen. Onze diverse selectie omvat gerechten geïnspireerd door de zee, aangevuld met creatieve twists die je zintuigen prikkelen.
WhatsApp us