We maken de cashewpasta zelf, we doen 250 gr cashewnoten in de mengbeker en hakken 10 min/Snelheid 3. Regelmatig stoppen om naar beneden te spatelen
Haal het mengsel uit de mengbeker zet opzij
Reinig de mengbeker
Doe de Kokosbloesemsuiker, rietsuiker, vanille en het ei in de mengbeker , kneed met de functie deeg 1 min
Voeg de havervlokken, cashewpasta en de stukjes noot toe
Meng terug met functie deeg 1 min
Verdeel het deeg in acht en rol er bolletjes van (maak je handen nat)
Verwarm de oven op 180°
Leg bakpapier op een bakplaat
Leg de bolletjes op de bakplaat en duw ze beetje plat
Bak de koekjes ongeveer 13 min tot ze goudkleurig zijn
Laat afkoelen op de bakplaat
Ben je klaar voor meer culinaire ontdekkingen? Laat je meenemen op een reis vol smaak en verwennerij! Ontdek een scala aan recepten die speciaal zijn samengesteld om jouw kookvaardigheden te verbreden en je smaakpapillen te verwennen. Onze diverse selectie omvat gerechten geïnspireerd door de zee, aangevuld met creatieve twists die je zintuigen prikkelen.
WhatsApp us