Pel de sjalot en look, snij de sjalot in 4 en doe samen met de look in de mengbeker, hak 5sec Std 5. Spatel naar beneden
Voeg olijfolie toe en stoof de ui en de look 3min/120°/snelheid 1
Snij de paprika en de venkel stukken
Doe de paprika, venkel samen met het water en de bouillonblokjes in de mengbeker en kook 18 min/100°/snelheid 1
Voeg de mascarpone toe en kook 2 min/100°/snelheid 1
Kruid af met peper en zout en mix 1 min geleidelijk naar snelheid 10.
Doe de soep in kommetjes
Werk af met wat geroosterde paprika en loof van de venkel
Ben je klaar voor meer culinaire ontdekkingen? Laat je meenemen op een reis vol smaak en verwennerij! Ontdek een scala aan recepten die speciaal zijn samengesteld om jouw kookvaardigheden te verbreden en je smaakpapillen te verwennen. Onze diverse selectie omvat gerechten geïnspireerd door de zee, aangevuld met creatieve twists die je zintuigen prikkelen.
WhatsApp us