IMG_20221210_135204_284

Pasta al arrabiata

Gemakkelijk pastareceptje

Ingrediënten

  • 1 ui in vier gesneden
  • 1 chillipeper of 1 theelepel chillipasta
  • 1 teentje look
  • 20 gr olie
  • 2 rode paprika’s in blokjes gesneden
  • 800 gr tomaten in blokjes
  • 300 gr water
  • 300 gr pasta naar keuze
  • Basilicum
  • Parmezaanse kaas , hoeveelheid naar keuze
  • Peper& zout
  • 1 bouillonblokje

Bereidingswijze

Stap 1

Doe de ui en het chilipepertje in de mengbeker en hak 5 sec /snelheid 5

Spatel naar beneden en voeg de olijfolie toe 3min/120°/snelheid 1

Stap 2

Voeg de blokjes paprika toe en stoof 5 min/100°/ linksdraaiend lepeltje

Voeg water, bouillonblokje en tomatenblokjes toe kook 5min/100°/linksdraaiend snelheid 1

Stap 3

Voeg de pasta toe, meng alles goed , afhankelijk van de kookduur van de pasta , 15 min/varoma/linksdraaiend snelheid lepeltje

Stap 4

Proef of je pasta gaar is

Kruid af met peper en zout

Stap 5

Verdeel de pasta in borden, rasp de parmezaanse kaas erover, werk af met takje basilicum.

ONZE RECEPTEN

Wil je graag een ander recept proberen?

Ben je klaar voor meer culinaire ontdekkingen? Laat je meenemen op een reis vol smaak en verwennerij! Ontdek een scala aan recepten die speciaal zijn samengesteld om jouw kookvaardigheden te verbreden en je smaakpapillen te verwennen. Onze diverse selectie omvat gerechten geïnspireerd door de zee, aangevuld met creatieve twists die je zintuigen prikkelen.