Dip-van-zongedroogde-tomaten-met-cashewnoten

Dip met zongedroogde tomaten

Geniet van een smaakvolle dip met zongedroogde tomaten. Gehakte tomaten mengen zich met romige platte kaas knoflook, en een vleugje olijfolie. Perfect als bijgerecht, dip voor groenten, of als spread op brood. Ontdek de mediterrane smaak in elke hap!"

Ingrediënten

  • 1 teentje look
  • 10 zongedroogde tomaatjes op olie
  • 1 lepel olie van de zongedroogde tomaten
  • 100 gr platte kaas
  • 50 gr geitenkaas
  • Provençaalse kruiden en wat smoked paprika
  • Paar takjes bieslook

Bereidingswijze

STAP 1

Doe teentje look in de mengbeker en hak deze 3sec/std 7

STAP 2

Spatel naar beneden en voeg de zongedroogde tomaten toe en hak opnieuw 5sec/std 6

STAP 3

Voeg de platte kaas, geitenkaas, de lepel olie en kruiden toe . Meng alles 15sec/ std 3

STAP 4

Snij de bieslook in snippers met een keukenmes

Doe de spread in een potje en garneer met de bieslook

ONZE RECEPTEN

Wil je graag een ander recept proberen?

Ben je klaar voor meer culinaire ontdekkingen? Laat je meenemen op een reis vol smaak en verwennerij! Ontdek een scala aan recepten die speciaal zijn samengesteld om jouw kookvaardigheden te verbreden en je smaakpapillen te verwennen. Onze diverse selectie omvat gerechten geïnspireerd door de zee, aangevuld met creatieve twists die je zintuigen prikkelen.